Instituut voor muziekeducatie, MéérMuziek is de educatieafdeling van de stichting EduCult. MéérMuziek wil graag meer mensen stimuleren om actief met muziek bezig te zijn. Door bijvoorbeeld zelf muziek te maken of naar muzikale uitvoeringen van anderen te luisteren. MéérMuziek richt zich zowel op beginners als gevorderden van alle leeftijden. Onder het mom van “je bent nooit te oud om te leren” zijn er ook speciale beginnerscursussen voor volwassenen.

 

Instrumentale privélessen en groepslessen

MéérMuziek verzorgt muzieklessen voor de volgende instrumenten:

- piano - (blok)fluit – saxofoon – klarinet - alle koperen blaasinstrumenten.

Een standaard privéles duurt in principe minimaal 30 minuten. Bij gelijk niveau van cursisten worden ook duolessen gegeven. Naast privé- en duolessen is er de mogelijkheid om in ensembles te spelen. Ook kunnen lessen aan huis worden verzorgd. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Muziek-op-Maat methode

MéérMuziek hanteert de Muziek-op-Maat methode waarbij de cursist altijd centraal staat. Binnen de eigen mogelijkheden worden persoonlijke leerdoelen gesteld, zodat iedere cursist zich op z’n eigen niveau kan ontwikkelen en plezier blijft houden bij het musiceren.

Er wordt uitsluitend lesgegeven door ervaren, bekwame en bevoegde muziekdocenten. Zij weten met de juiste begeleiding ieders muzikale talenten te ontdekken en te stimuleren.

 

Inleidingscursus Matthäus Passion van J.S. Bach

Pasen valt in 2015 op 5 en 6 april. In de weken daarvoor zal traditiegetrouw weer vele malen één van de meest geliefde passies, de Matthäus Passion van Johann Sebastian Bach worden uitgevoerd. Ook in 2015 zal MéérMuziek weer inleidingscursussen verzorgen. Met deze cursus krijgt u interessante achtergrondinformatie waardoor u de Matthäus Passion beter leert kennen en doorgronden en met meer plezier en aandacht zult beluisteren. Deze cursus van drie avonden start in maart 2015 op diverse plaatsen en tijden. Te zijner tijd zullen exacte data + tijden via deze website worden gepubliceerd!

 

homepage Productiehuis Noord CultConsult e-mail